Indbagt laks med spinat og frisk pasta
Ingredienser:2 laksefiletter (2-3 personer) Butterdej Spinat - gerne frossen 200 g Flødeost med paprika eller anden smag 1 Løg 1 Lime Hvidløg Olie Salt Peber Æg til pensling
|
.. |
Fremgangsmåde:
Løget snittes fint og varmes på panden til det er gennemsigtigt. Pres væden fra spinatten før den tilsættes sammen med hvidløget og lad det varme godt igennem sammen med saften fra en lime.
Flødeosten tilsættes og rør det hele godt sammen. Til slut tilsættes laksen, som er skåret i mindre stykker. Tilsæt salt og peber.
Klargør butterdejen som anvist på pakken og kom fyldet på og luk butterdejen godt. Pensl butterdejen og sæt det i ovnen ved 180 grader i ca 20-25 minutter.Tænd ovnen på 180 grader
Server med frisk hjemmelavet pasta.
|