Kartoffelfad med kylling og cherry tomater

 

Ingredienser:

1/2 kg Kartofler

3-4 kyllingebryster

20 Cherry tomater

4 Gulerødder

Paprika

Olie

Salt og peber

Tilberedning:

Nye kartofler rengøres under vand og skæres i halve eller kvarte. Lægges i et ildfast fad med en marinade af olivenolie, cayennepeber og salt. Tilsæt hele cherrytomater, og evt. andre grøntsager (gulerod, fennikel, squash). Hvis retten serveres for børn, er det en god ide at bruge sød paprika i stedet for cayennepeber. Evt. halv/halv.

Stil fadet i ovnen, 220 g. i 10 min. Tilsæt herefter de rå kyllingestykker, som evt. også kan marineres med olivenolie, cayennepeber (eller paprika) og salt. For at gøre kyllingestykkerne ekstra gode, kan de lægges i marinade ca. 1/2 time før de skal i retten.

 

Funky hverdagsmad af Charlotte Hedeman Guéniau, ISBN 9788756791281

 

 
You are here: Home Mad Opskrifter Varme retter Kartoffel fad med kylling