Her er lidt informationer om vores familie

 

Vores børn:

 

Signe Karen Amsted,

født 10. februar 2004 i Herning. Signe har gået i vuggestue i Koustupgård i Lind, men har orlovsplads derfra. Nu går hun i skole hver dag og lærer en masse tysk. Signe er en stærk, glad, humoristisk, omsorgsfuld lille pige, hun er god til at få nye kammerater, og hun er vellidt at både børn og voksne omkring hende. Signe har lært at  stå på ski, hun spiller fløjte og går til ridning en gang om ugen. Signe går i 6. klasse på den lokale skole, og hun klarer både det tyske og danske sprog rigtig fint. Hun er rigtig glad for at læse, og hun er begyndt at gå til fløjte. Weekender er fyldt med aftaler med både venner og veninder, så nogen gange ser vi hende næsten ikke.

 

Mailadresse: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Anna Kirstine Amsted,

født 28. november 2006 i Herning. Anna var fra fødslen ret stor (4800g) - langt over gennemsnittet, men hun nærmer sig nu "normalen". Anna er en glad, nem, aktiv pige, der elsker at gøre alt, hvad Signe laver. Anna kan også godt lide at høre musik og at blive danset med. Anna går i tysk børnehave hver dag. Anna er mere temperamentsfuld end Signe - hun kan fx. godt finde på at smide sig på gulvet nede i Coop. Da Anna var mindre var hun også meget genert overfor nye ansigter og er længe om at tø op. I legegruppen var hun været længe om at få legekammerater og hun sagde ikke så meget, men da hun begyndte i kindergarten i 2011 åbnede hun op, og har fået masser af veninder, som hun taler tysk med. Nu går Anna i 3. klasse på den lokale skole, og hun går til ridning og fløjte en gang om ugen. 

 

Mailadressen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rasmus Emil Amsted,

født 21. september 2009 i Basel. Rasmus målte 54 cm og vejede 4.460 g. ved fødslen. Rasmus begyndte at gå på hans 1 års fødseldag, og han bruger meget tid på at lege med hans 2 søstre. Efter sommerferien 2014 starter Rasmus i børnehaveklasse.

Rasmus på  6 år er i fuld gang med at udforske og forstå bogstaver og tal, og det bliver godt for ham snart at komme i skole.

 

Mailadressen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Betina Amsted,

født 29. december 1976 i Køge. Betina er opvokset i Ølsemagle ved Køge med flyttede i 1998 til Herning for at bo sammen med Lars Jakob. Datter af Stense og Steen Amsted. Betina har en lillesøster, Maria. For øjeblikket har Betina orlov fra sit job som bankrådgiver i Nordea i Herning.

Mailadresse: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Lars Jakob Rasmussen,

født 3. juli 1973 i Lind ved Herning. Søn af Karen og Jens Jørgen Rasmussen. Lars Jakob er efternøler, han har to storesøstre Lene og Jette. Lars Jakob har spillet en del fodbold, men nu bliver det kun til et par løbeture og så cykler han af og til på arbejde. Lars Jakob  arbjeder som Global Solution Manager ved Actelion, og ligenu er han er ved at implementere det cloud baserede CRM og CLM system Veeva.

Se min Linkedin Profil og CV for yderligere oplysninger

Mailadresse: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 
You are here: Home Informationer Vores Familie