Dagbog 2015

 

30.12.2015: Vi flyver hjem til Basel igen. Vi ankommer sent og efter lidt leg er det sengetid - vi skal jo være klar til nytårsaften imorgen!

29.12.2015: Det er Betinas fødselsdag, så der kommer gæster til eftermiddagskaffe. Mormor og bedstefar Erik samt Loui er de første der kommer - mormor har lovet Anna at de skal koge klejner. De blev rigtig gode! morfar, Bo og Lise samt Georg og Linda kommer også og spiser Marias lækre lagkage.

28.12.2015: Vi kører til Sjælland, hvor Lars Jakob tager til julefrokost hos Jim. Vi andre kører til Rødvig, hvor vi hygger os med gaver og leg. 

27.12.2015: Idag er der Urnenedsættelse og overdragelse af huset i Lind. Urnenedsættelsen er en rolig og ordentlig ceremoni, det sidste farvel til et ordentligt menneske!

26.12.2015: Thomas, Sari, Anton og Leia samt Emil, Ninna og Alberte kommer til julefrokost. De kører også omkring huset i Lind for at udvælge sig lidt minder om deres morfar. Vi spiller rigtig meget "Vild med dyr" i denne juleferie, og selv efter vi er kommet hjem har Rasmus spurgt om vi kan spille det igen.

25.12.2015: Huset i Lind skal "tømmes", ryddes op og gøres rent. Lene, Jette og Lars Jakob giver den en omgang med hjælp fra Kim og Bjarne. Betina og børnene kører til brunch hos Morten og Malene og hen på eftermiddagen støder LJ til.

24.12.2015: Juleaftensforberedelserne er igang fra morgenen af, og mens ænderne syder i ovnen, kommer der et par julebesøg forbi. Bjarne har også et par jobs iført rødt tøj og skæg. Da familien ankommer (inkl. morfar) har julefreden sænket sig og vi nyder en hyggelig aften.

23.12.2015: Så starter juleferien og vi flyver til Danmark. Vi lander i Kbh ved 18.30 tiden, henter lejebilen og ankommer i Snejbjerg hos Lene og Bjarne ved 22 tiden.

22.12.2015: Rasmus' kindergartenlærerinde har arrangeret julekaffe for alle forældrene. Børnene har bagt småkager, synger og danser for os inden de hver især serverer kaffen for deres forældre.

15.12.2015: Der er julekoncert i skolen, hvor både Anna og Rasmus skal optræde. Anna skal spille fløjte sammen med to veninder og Rasmus' klasse skal synge. 

11.12.2015: sidste søndag gik turen til Cape Town i Sydafrika - noget af en kontrast til de sidste par ugers begivenheder. Turen bød på mange gode møder og præsentationer, og 2016 ser ud til at blive Full Speed.

Turen gav også mulighed for lidt oplevelser, og blandt andet fik jeg besøgt Robben Island - stedet hvor blandt andet Nelson Mandela sad fængslet i mange år. Rundvisningen viste sig at blive ekstra interessant, da vores guide var en tidligere fange!! Vi spurgte ham, hvorfor han havde siddet der og svaret var "Jeg var terrorist".

Besøget i fængslet gav også andledning til at tænke over, hvornår det er, at man vælger at gå i fængsel for noget, som man tror på i modsætning til noget, som man har gjort. Jeg er ikke helt sikker på, at mit resultat af den tanke vil føre til en beslutning om at være i fængsel i 27 år, men det gør jo bare disse menneskers kamp endnu mere imponerende. 

Sydafrika byder også på fantastisk natur, og jeg fik mulighed for at sejle en tur med en speedbåd, hvor vi kom helt tæt på flere flokke delfiner og sæler. Man fik desuden en god fornemmelse af de kæmpe bølger, som nogen gange kommer, og som surfere sætter stor pris på.

05.12.2015: Vi skal idag holde Annas fødselsdag for hendes venner. Vi har booket en rundvisning i Botanisk Have her i Basel. Rundvisningen hedder "Hexerei im Kräutergarten", hvor vi hører om mange planters evner og anvendelser gennem tiden. Vi ser kødædende planter og smager på Stevia-planten - en rigtig god dag!

01.12.2015: Idag skal Jens Jørgen bisættes...

29.11.2015: Vi kører tidligt fra Basel og lander i Herning sidst på dagen. Vi har haft morfar med i bilen og satte ham af i Fredercia, hvorfra han tog toget til København.

28.11.2015: Idag fylder Anna 9 år og hun har besluttet at vi skal spise frokost i byen. Morfar er på besøg og selvom opholdet bliver lidt kortere end forventet, hygger vi os.


13.11.2015: LJ er hjemme fra en tur til Barcelona. På turen fik jeg en fed oplevelse, da vi var ude at prøve at køre Ferrari på en lukket bane. 

12.11.2015: Signe skal en dag  i erhverspraktik, og hun har været så heldig at få mulighed for at komme med Birgitte på besøg på hendes arbejde. Birgitte arbejder på et laboratorium, og hun har arrangeret et rigtig godt program, hvor Signe får lært en helt masse.

 

01.11.2015: Igår var det Halloween, og der var dømt udklædning og tur rundt i byen for at samle lidt snoller. Vi nåede også en tur til Mulhouse for at besøge Decathlon, hvor vi fik købt lidt ride og sportsudstyr. Da vi nu var i Frankrig kørte vi videre til Kintzheim for at proviantere lidt Crement og Riesling hos Koehly. 

 

30.10.2015: Ugen bød for LJ på tur til London, Paris og København, hvor der var arrangeret forskellige møder. Det er altid spændende at mødes med "The Nordics", og der er mulighed for at snakke lidt dansk.  

29.10.2015: Vi har fint besøg i Basel. Den danske sangerinde Tina Dico giver koncert, og vi har været heldige at få billetter. Der er selvfølgelig rigtig mange danskere, og vi får en god koncert, hvor hun blandt andet går ned blandet publikum og spiller akustisk. 

17.10.2015: Sidste dag med besøg fra Danmark, så vi vælger at køre en tur til Feldberg for at prøve Rodelbahn. Ungerne syntes det er rigtig sjovt at køre den lange tur ned, og de store for lov at køre selv. Nikoline er dog ikke helt begejstret for turen, men kommer dog ned til sidst sammen med Malene. Efter Rodelbahn kørere vi det sidste lille stykke op til skiområdet ved Feldberg, hvor vi spiser pizza inden turen går hjem til Basel.

  

  

  

13.10.2015: Så er ferien i Danmark slut, op tidligt tirsdag morgen kører mod Basel. Turen går fint, og vi lander hjemme kl. 18,00. Lidt senere ankommer familien Dohm, som skal holde deres efterårsferie hos os.

10.10.2015: Bjarne spørger, om vi har lyst til at komme ned og se Grene, hvor han arbejder - vi kan blandt andet se nogen af deres små selvkørende robotter, der kører rundt på gangene. Det vil vi rigtig gerne, og Bjarne giver os en sjov rundvisining på det imponerende lager i Skjern. 

6.10.2015: Vi kører mod København, hvor vi vil lege turister for en dag. Det er også dagen, hvor Folketinget åbner, så der er masser af mennesker og stemning omkring Christiansborg, hvor vi kører lige forbi. Første stop er en tur i Rundetårn, hvor vi har en dejlig udsigt over byen.  Nede igen går vi til Amalienborg, hvor ser vagtskiftet. 

 

Efterfrokost tager vi en kanalrundfart, hvor vi ser byen  fra vandet og naturligvis også den lille havfrue. Tilbage på land går vi tur på Strøget inden LJ tager i lufthavnen for at flyve til London. På vej tilbage til Rødvig gør pignerne og Rasmus stop i Køge og invitere Morfar på aftensmad på Skt Gertruds.

3.10.2015: Det er allerede blevet tid til efterårsferie, og vanen tro kører vi til Danmark. Første stop er i Rødvig hos Maria og Michael. Søndag tager vi til Kalundborg for at besøge Stense og Erik i sommerhuset. Vejret er fint, så vi kan komme ud at lege lidt, og vi får en dejlig frokost og bager snobrød på bål.

På vej hjem hopper LJ af i København for at mødes med Jim, Peter og Jan på den lille græker til et par sjove timer. 

27.09.2015: Der er maraton i byen idag, og LJ deltager på 10 km ruten. Vejret er helt perfekt og tiden bliver ret god. 

21.09.2015: Rasmus bliver 6 år idag. Han bliver vækket med morgensang og gaver, og efter en formiddag i kindergarten, kommer han hjem talstærkt fuldt at en håndfuld venner, som er inviteret til frokost. Om eftermiddagen henter vi morfar i lufthavnen, og vi spiser aftensmad på Viapiano.

 

27.08.2015: At læse en bog færdig er som at forlade en ven. Man bygger et bånd, og pludselig er det slut. Jeg har lige læst Dansende Røde Bjørne af Dennis Jurgensen til ende – men blev fakisk først grebet rigtig på de sidste 5 sider, hvor bogen skifter karakter fra et mange dimensionelt spor af historier til at gå helt tæt på hovedpersonens personlighed. 

Ligeledes er min 10 dages rejse til Asien og Australien nu også på sidste side – en rejse som har været både berrigende proffesionelt og privat. Den startede med 2 dages workshop i Singapore med kollegaer fra Hong Kong, Malaysia og Singapore kontoret, hvor vi skulle prøve at starte et CRM system op på 2 dage. Der mødte 6 meget motiverede mennesker op, som jeg aldrig før har mødt – uden nogen form for fordomme og med et perfekt englesk –alle klar til at lære noget, som de kan bruge i deres dagligdag. 36 timer senere havde vi en større diskussion om, hvorvidt de nu skal bruge systemet med det samme eller, om vi lige skal få styr på de sidste ting og starte 1/10. Mine kollegaer vandt, og er nu i fuld gang med kundesegmentering, aktivitets rapportering og brug af marketing materiale på en IPAD  - de havde ikke tid til at vente. 
 
Singapore var også stedet, hvor vi – Betina og jeg – havde valgt at holde vores 10 års bryllupsdag. Torsdag MORGEN ankom hun til asiens Dubai, hvor vi har tilbragt 4 sjove og intense dage. Vi har snakket, grinet, snorket og lavet sightseeing i en by, som ikke var der for 40 år siden. Tigerens Havn er et sted, hvor alt mødes – nationaliteter, storby, strand, haver, shopping, China Town – alt samlet på et sted, og hvor stor kriminalitet er, når der stjæles en cykel. Jeg havde så regnet med, at politiet var meget synligt, men i løbet af 6 dage, har vi set 2 politibiler – til gengæld er der overalt videoovervågning, så smider du lige papir på metro stationen, så ved centralen det, og kan sende en betjent ud til, hvor det er nødvendigt – super effektivt. 
 
Søndag var sidste side i bogen for Singapore, hvor vi fejrede vores bryllupsdag på Raffles Hotel – om aftenen blev bogen lukket, og vi tog afsked med hinanden på en metro station, da Betina skulle flyve hjem  - jeg tog videre til Sydney.
 
 Sydney blev som så mange andre ture lufthavn, hotel og kontor, og jeg har stadig til gode at se Udzons operahus og den berømte Harbour Bridge. Møderne gik ok, og vi har fået sat et fint projekt igang. Nu står det så på 20 timers flyvetur hjem til gensyn med familien - og fejre 10 års bryllupsdag :)
 

19.08.2015: Efter et par travle men gode dage i Sigapore med workshops for vores medarbejdere i Hong, Kong, Malaysia og Singapore er der nu tid til lidt afslapning inden turen går videre til Sydney på mandag. Om nogen timer ankommer Betina, og jeg håber, at vi får et par sjove dage sammen. 

17.08.2015: Det er tid til at give dagbogen en opdatering. Efter 6 ugers ferie er alle mand nu igang igen. Signe, Anna og Rasmus har idag første skoledag, som byder på 6, og 3, klasse og andet års kindergarten. Alle mand var gode til at komme op i morges og klar til at møde de nye udfordringer - dejligt. 

 
Weekenden blev godt brugt - lørdag formiddag kørte vi til Tyskland, hvor det vigtigste tema var køb af en hamster. Gennem længere tid har vi haft diskussioner om et kæledyr, og vi har besluttet, at en hamster er en god løsning, som passer til vores dagligdag, så nu har er Bella flyttet ind. Indtil videre går det rigtig fint, og der er lånt bøger på bibliotekket om, hvordan hun bedst skal passes mv. 
 
Lørdag eftermiddag var vi til efter-ferie apero hos Tina og Karsten - det var dejligt at connecte igen, og hører om deres uger i DK, og søndag kiggede Sara og Simon forbi. 
 
LJ er idag rejst til Singapore på en længere tur. Jeg skal være væk i 10 dage, da turen også går til Sydney. Undervejs kigger Betina forbi, hvor vi fejrer 10 års bryllupsdag i Singapore, og mormor kommer forbi for at tage sig af børnene. Det er en uge, som alle mand ser frem til.
 
02-31.07.2015 - Se mere her 
 
01.07.2015: Pyha - varmen er løbet op på 36 grader, og igår var der inviteret til sommer apero på skolen med Signes klasse. Aftenen startede fint, og vi så små videoer fra deres lejertur. Efter videoerne var der apero i skolegården, og Rasmus løb afsted for at lege med nogen af hans kammerater. Efter 10 minutter ligger Rasmus pludselig ved siden af et bordtennisbord, hvor han er faldet ned fra. Han er bevidstløs, men vi får hurtigt vækket ham. Han (og alle andre) er meget forskrækkede, og Hr Fabbri (Signes lærer) kommer med den helt store førstehjælpskasse. I vores lettere forvirring får han et stykke plaster på knæet!!

 

Vi bliver dog enige om, at tage på Notfall med ham, der har Betina og Rasmus så tilbragt hele natten og  dagen. Han har været igennem forskellige skanninger og prøver, og heldigvis ser alt ud til at være fint. Også vaskebjørnen Mis er blevet forbundet, Rasmus har taget hans puls - der var dog ingen. 

Pyha - nu har vi vist haft vores sygehuskvote for denne gang - ivørigt meget fint sted og super behandling. 

Dagen bød også på afsked med Frau Neuburger - Annas højt elskede klasselærer gennem de sidste 2 år. Anna har lavet et Danmarks-hæfte som gave, da Frau Neuburger skal holde ferie i Danmark.

27.06.2015:  Sommeren er for alvor startet, og vi har inviteret til sommer/fødselsdags apero. Vi var samlet 14 voksne og 13 børn i haven til Crement, jordbær, grill og hygge. 

 

25.06.2015: Hjemme igen efter en tur til Wien i Østrig (LJ). Igen var det arbejdet som kaldte da vi havde vores årlige globale Brand Summit. Det var nogen rigtig gode dage med masser af flotte præsentationer, og jeg fik lavet flere gode aftaler med de enkelte lande, så der skal nok blive lidt at se til i andet halvår. 

19.06.2015: LJ hjemme igen efter en tur til Venedig med arbejde. Alle vores landechefer var samlet til et årligt møde i Venedig, hvor ugen bød på en god blanding af møder og netværk. Der var også afsat en hel dag til ledertræning, som John Weeks fra IMD gennemførte - det var et rigtig godt program. Det blev også til et  besøg på Guggenheim museumet. Ugen blev iøvrigt gjort ekstra god, da jeg efter 6 måneders søgen endelig har fået ansat en til at hjælpe mig lidt.   

 

14.06.2015: Der er indkaldt til barnedåb hos Ninna og Emil. Alberte Elkjær Olsen bliver døbt i Johannes kirken i Herning, og hele familien samles til frokost i haven. Det bliver til en rigtig hyggelig dag - dog ser vi intet til dagens hovedperson, som vælger at sove gennem hele festen (sikkert et godt valg) :).

09.06.2015: Betina er blevet indkaldt til en samtale med Dr Donner for at gennemgå resultatet fra undersøgelsen i sidste uge. Vi er glade for at tingene går hurtigt fremad for Betina får det dårligere, og hendes fødder og ben er nu også meget plaget af betændelse. I de første 10 minutter er lægen ikke særlig meddelsom, og taler om nogen flere test og prøver, men da han så ser Betinas ben og fødder, bliver han pludselig meget aktiv. Han fortæller, at han nu er sikker på, at diagnosen er Morbus Crohn,  og han vil gerne begynder behandling med det samme. 

20 minutter senere sidder vi med en recept på Cortison og en diagnose på en kronisk tarmsygdom - en lidt mærkelig oplevelse. Det var dog nu ikke den store overraskelse, da vi selv havde undersøgt lidt på nettet, og alle symptomer pegede i den retning. 

04.06.2015: Betina har siden påske haft en del smerter i maven, og hun har flere gange været ved vores læge, som nu har startet nogen undersøgelser for at finde ud af, hvad det kan være. Idag står den på en kikkertundersøgelse af tarmen, hvilket foregår i narkose. Efter undersøgelsen taler lægen lidt med os, og han bekræfter, at der er betændelse i tarmen, som han nu vil bruge et par dage på at undersøge nærmere. 

03-06-2015: Hurtigt hjemme igen efter en tur til Istanbul for at arbejde (LJ). Jeg skulle være afsted med min chef, men hans pas faldt fra hinanden ved check-in, så de ville ikke lade ham rejse. Det gav jo lidt ændringer til agendaen, som han skulle have kørt men med et godt arsenal af powerpoints lykkedes det at gøre en 9 timer workshop, så alle mand var tilfredse. 

Om aftenen var der middag på en restaurant med en fantastik udsigt over Bosperus - til venstre broen til Asien og til højre den blå moske. 

 

31.05.2015: Hjemme igen efter en skøn weekend i Italien. Turen hjem var lidt lang med 2 timers kø foran Gotthard tunnellen, men alt i alt en rigtig dejlig weekend i godt selskab.

22.05.2015: Det har været en stille uge i huset. Signe har været på lejr med skolen fra mandag til fredag, og nu er dagen endelig kommet, hvor vi skal hente hende på SBB. Hun har haft en rigtig god tur, men er også meget træt. Heldigvis vil hun gerne fortælle om, hvad de har oplevet og lavet på turen. 

 

01.05.2015: LJ forlader huset tidligt for at flyve til Manchester. Jeg skal mødes med Morten til den årlige fodboldtur, som denne gang går til Anfield Road i Liverpool. Alt går som planlagt og vi mødes med store forventninger i lufthavnen og tager toget til Liverpool, hvor vi får vores værelse på hotellet. Vi får også vores biletter, og tager hurtigt en taxa til det lege" wait for it" dariske stadion Anfield Road.
 
Kampen mellem Liverpool og QPR er ganske god med 3 mål og fuldt hus. Efter kampen tager vi ind til byen, hvor vi finder en pub og ser den sene kamp, drikker et par pints og spiser. 
 
Søndag sover vi lidt længe og tager morgenmaden på hotellet. Morten prøver en alternativ løsning for at varme en crossaint som udløser en mindre brand, men ingen tilskadekomne. Efter morgenmaden beslutter vi at gå en lang tur for at se.... ja det kan jeg ikke afslører her, for vores Beatles relaterede mål viser sig at ligge en helt anden by, så lettere skuffede tager vi igen forbi Anfield Road for at købe lidt souvenir.
 
Mandag morgen går turen tilbage til Manchester, hvor vores veje skilles igen efter en rigtig dejlig weekend. Vi er enige om, at 2016 skal byde på en ny tur - meget gerne til EM i Frankrig.  Morten rejser mod Billund, og jeg tager et fly til Barcelona for at arbejde et par dage.  
 
       
 
 
 
 
24.04.2015: LJ er hjemme igen efter 4 dage i Tel Aviv, Israel. Det var et besøg imødeset med lige dele forventning og spænding.

Israel er på mange måder tæt på og på andre måder et land langt væk. Pigerne har 2 års værnepligt og drengene 3 år. Under midt besøg var der Memorial-day, hvor faldne soldater blev mindet og ALLE butikker og restauranter lukkede. Dagen efter blev der dog taget revanche med Independence-day med fyrværkeri, fest og fuld musik. Der blev også blæst i sirenener klokken 11.00, hvilket mit workshop program ikke lige havde taget højde for, men jeg fik hurtigt lukket ned, og vi stod med bøjede hoveder og mindedes.

Jeg var blevet anbefalet at være i lufthavnen mindst tre timer før afgangen hjem. Det vidste sig at være en god ide, da jeg allerede inden jeg kom ind i ankomst hallen blevet kontaktet af security, der gerne ville stille nogen spørgsmål. Det siger man jo gerne ja til, endda uden udsigten til at at vinde en ipad, men mere for at kunne forlade landet. Vi gennemgik i detaljer, hvor jeg havde boet, hvad jeg havde lavet, og om jeg havde familie i Israel. Heldigvis svarede jeg rigtigt på det meste og kunne fortsætte til næste level.

Her blev jeg mødt af en ung mand, der skimmede mit pas i få sekunder. Herefter sagde han, at du rejser så en del i mellemøsten, hvortil jeg svarede, at jeg har været to gange i Marokko. Den gik dog ikke, for hans lynscanning havde afsløret ture til Tyrkiet og Dubai, så det skulle vi lige snakke om. Han vill dog først gerne vide, hvordan mit efternavn skulle udtales, og om det havde nogen betydning, og jeg udtalte et højt flot Rasmussen og fortalte stolt, at det var efternavnet på de tre sidste statsministre i Danmark. Så skulle vi lige have gennemgået, om jeg havde haft nogen intime forhold med nogen i Tyrkiet, hvilket overraskede mig noget, men det var dog en misforståelse, han ville blot vide, om jeg havde spist middag med nogen.

Igennem level 2 så skulle der checkes ind hos Easyjet - og her var det igen med at have de store sko på. Køkultur og disiplin var ikke lige de fremtrædende karakter egenskaber, som blev udvist, men jeg fik da aflevert min kuffert. Level 4 og 5 var "almindelig" paskontrol og uden den store sværhedsgrad. Så var der level 6 med security, hvor ALT skulle checkes for bombestøv. Heldigvis var min sureløbesko ikke blevet smurt ind i noget.

Efter 15 minutters bustur til en anden terminal gik turen endelig hjem.

 

06.04.2015: Idag er der påskefrokost i familien Rasmussen. Ved 13 tiden ankommer Ninna, Emil og lille Alberte, faster Jette, onkel Kim, farfar og Louise og Morten. Igen er vejret super, så der er leg, boldspil, gymnastik og kaffe i haven. Det er altid skønt at være sammen med hele familien - vi nyder det og takker endnu engang Lene og Bjarne for husly!

 

 

05.04.2015: Vejret er helt fantastisk og ovenpå flere dages overspisning, beslutter vi os for at tage til Vesterhavet med Lene og Bjarne. Her løber vi ned af klitterne (faster styrtede næsten), løber væk fra vandet og slutter af med sen frokost. På hjemvejen runder vi sygehusbyggeriet i Gødstrup og købmanden som har udsolgt af stort set alt. 

04.04.2015: Det er blevet lørdag og tid til at køre vestpå. Snejbjerg er næste destination - William bliver 6 år, og vi kører efter et kort pitstop i Herning til Helstrupvej og familen Dohm. Sidst på aftenen kører vi videre til Lene og Bjarne som lægger hus til vores næste par overnatninger. 

03.04.2015: Steen har inviteret til hyggelig påskefrokost i Køge sammen med Erik og Bo. Der bliver serveret sild og snaps og flere andre lækre sager, og vi har en rigtig hyggelig eftermiddag. Da maden og snapsen er næsten væk beslutter vi os for at gå en tur ned på havnen for at få kaffen. Her fortsætter det gode selskab, og vi slutter af med stegtflæsk på Skipperkroen. Mormor er kommet til Rødvig, og Maria har en plan om at vi skal i haven. Men det gode vejr slår over i regn og lidt sne, så det bliver kun til indehygge idag. 

02.04:2015: LJ kommer retur fra Moskva, og jeg mødes med Peter Olsen til en hyggelig middag på "Den lille Græker" på Jagtvejen på Frederiksberg. Betina er med børnene i Kaldred for at besøge mormor og Erik og ikke mindst deres lille hund Louis. Vi laver naturligvis snobrød og nyder det dejlige påskevejr i haven. Gustav og Rasmus graver i grusbunken og en kort gåtur med trækvognen bliver det også til. På vej tilbage til Rødvig henter vi Lars Jakob på Frederiksberg. 

 

31.03.2015: Betina og børnene besøger Steen i Køge til hygge og aftensmad. Maria, Silas og Gustav er også med, og da persillen til sovsen går i fisk, smutter Signe, Anna og Rasmus i netto og henter nyt. Morfar har også inviteret sin veninde Veronika med og vi har sammen en rigtig fin aften.

30.03.2015: LJ skal en tur til Moskva for at arbejde, og Betina kører mig i lufthavnen. Jeg ankommer til Moskva sidst på eftermiddagen, og jeg vælger at gå en tur ind på den Røde Plads. I Rødvig er det dejligt vejr, så vi går i haven og hygger os sammen.

29.03.2015: Dagen står på afslapning og et par gåture. Vi når også en tur på barselsbesøg hos Rie og Daniel, og Lise og Bo i Køge, hvor vi går en tur sammen i Lovparken og ser deres nye hus.

28.03.2015: Så starter påskeferien, og vi kører mod Danmark. Kl 06,00 er der afgang fra Basel og kort inde i Tyskland møde vi familien Beck, der er på vej til sommerhuset i Tisvildeleje. Turen til Danmark går fint og sidst på eftermiddagen ankommer vi til Rødvig.

11.03.2015: En almindelig onsdag - pigerne er oppe på en gård for at se til nogen heste, og Betina og Rasmus laver aftensmad. Jvf madplanen er det frikadeller og salat. Da pigerne kommer hjem har de 2 veninder med, som senere skal med Signe til gymnastik. Pludselig sidder de alle og spiser aftensmad, og da de er færdige er der kun krummerne tilbage til os gamle - mmh. Heldigvis har vi et par pandekager fra dagen før i beredskab, så dem tager vi, da ungerne i lagt i seng - hævnen er sød.

08.03.2015: Der er fastelavnsfest i den danske klub, og vi møder tilstærkt op. Signe har en veninde med, og vi har en dejlig eftermiddag, hvor der bliver lavet fastelavnsris og slået katten af tønden. Anna (søvngænger) bliver kattedronning.

06.03.2015: 

Lidt stemningsbilleder fra ugen:

09.15: Står på SBB foran Starbucks og venter på Betina. Vi har aftalt at mødes her til en gang formiddagskaffe - og der er hun. Slut på denne uge rundt i verden.

 

07.50: Så starter sidste del af turen - Munchen - Basel

05.45: Lander i Munchen - jeg har sovet hele vejen fra Hong Kong, så jeg fik ikke noget at spise, så nu er det tid til lidt morgenmad.

05.03.2015:

23.40: På plads i flyet sæde C3 - klar til afgang - Godnat

19.05: Ankomst til Hong Kong, hvor jeg skal vente et par timer, inden det går videre til Munchen

17.26: Nu går det stærkt. Jeg ankom lidt tidligt i lufthavnen blev booket på et tidligere fly til Hong Kong. Nu ringer de fra rejseselskabet meget fortvivlede over, at min booking er blevet cancelled. Jeg kan dog berolige dem med, at alt er under kontrol, men hun vil være helt sikker på, at jeg har boardingkort og er ved gaten. Det er god service.  

17.20: Turen til lufthavnen gik hurtigt, men jeg nåede dog at falde i søvn. Jeg bliver checket ind til hjemturen, så går vi HongKong, Munchen og til Basel, hvor jeg lander om 23 timer. Jeg har lige talt med konsulenten, som blev i Kina og alt går fint.

16.00: Så er festen i Taipei slut, og der er afgang mod lufthavnen. Kontoret har bestilt en taxa til med, hvor de tager kort, men selvfølgelig har jeg hævet kontanter for at være  sikker, og jeg nænner ikke at sige det til dem, så nu har jeg souvinier penge med hjem.

12.30: Frokost – på en thai restaurant, og her bliver det tredje par busker så også svinet til. Jeg taber en meget lækker rib ned på bukserne og videre på gulvet, så nu har jeg 3 par busker med hjem med solide pletter.

09.30: Start på den sidste dag på kontoret. Vi gennemgår uddannelsesmateriale, og de rettelser, som er blevet lavet  i løbet af natten. Det meste ser fint ud – dog har vi lidt halløj med kinesisk tegnsæt, men  mon ikke vi får styr på det.

07.30: Tid til at stå op og få pakket. Jeg dropper morgenmaden på hotellet, og tager et smudt forbi Starbucks i stedet for

 

06.30: Jeg har sat vækkeuret tidligt, men da et ringer synes jeg ikke, at jeg har fået sovet nok, så den planlagte tur på løbebåndet aflyses, og jeg sover en time mere. 

04.03.2015

20.00: Tid til aftensmad, og jeg gider ikke lige hvid dug og slips, så da der ligger en hooters restaurant lige ved siden af hotellet så bliver det sådan.
Jeg fik en plads i baren, hvor der sad 2 ældre australske fyre af den tunge kaliber. Jeg snakkede lidt med dem, og fik endelig mulighed for at bestille noget mad. Jeg ville gerne bestille ribs, men det sagde servitricen, at det kunne jeg ikke???
Jeg spurgte hvorfor, og hun sagde, at det var kun for lunch. Det forstod jeg ikke helt, men bestilte en burger istedet. Lige bagefter fik nogen hollændre lige bag mig ribs, og jeg sagde, at det ville jeg så også gerne, og jeg vil ændre min ordre.
 
Så sagde hun, at sådan en stor portion kunne jeg ikke spise - slut. Det skulle hun nu ikke bestemme, så jeg insisterede på ribs, men hævnen var sød, så jeg fik BÅDE burger OG ribs
men mine nye australske venner (af den tunge slags) var dog søde at hjælpe til. Det kammede dog lidt over for min servitrice, da hun lige prøvede at prakke mig en ekstra gang curli-fries på. Dem tog jeg ikke imod, og
Det var tydeligt, at de aldrig har hørt om spændt bug, så det hele blev fortærret, og hun kvitterede med en gratis øl 

 

 

19.50: Den store fordel ved at komme fra Kina til Taiwan er adgangen til internettet. I Kina er rigtig meget blokeret, og specielt Google er helt umuligt. Det lykedes mig heller ikke at komme på Facebook, og i lufthavnen oplevede jeg, at når jeg for eksempel havde besøgt www.jp.dk og læst 2 artikler, så blev mit wifi adgang stoppet. Jeg kunne så connecte igen, og besøge www.politikken.dk og læse et par artikler, og så blev den stoppet. Jeg tænker en del over, hvem der mon kiggede med???

 
18.30: Jeg er tilbage på hotellet, hvor de i dagens anledning sørme flotter sig og servere et glas gratis vin, så den napper jeg. Imeens får jeg klaret de mail som kommer ind fra Europa - de sover ikke lige frem, så der er nok at se til, men det hele kan heldgivis løses. Tidsforskellen er også en fordel, for alle de ting, som vi har fundet der skal rettes til i projektet bliver lavet en af en konsulent, som sidder i Tyskland, så imorgen er det hele klaret. 
 
16.30: Det regner, men det er den eneste chance i løbet af ugen for at "opleve" lidt, så jeg går en tur rundt i Taipei. Det er nemt at finde rundt, for gaderne ligger som et fint koordinat system. Hovedmålet er at finde lid at tage med hjem til børnene, og jeg beslutter, at det skal være noget "ikke-skrammel", som viser sig at være lidt at en udfordring - all made in Taiwan. Det ender med at jeg finder nogen krus, som kan lukke tæt og evt bruges i bilen. 
 
16.00: Vi er kørt trætte for idag, så vi beslutter os for at stoppe, og så give det lidt ekstra gas imorgen. Jeg går tilbage til hotellet.07.30: Ding ding – vækkeuret ringer. Jeg har ikke fået sovet så meget, men er ok frisk. Jeg får lidt morgenmad og går til kontoret – det ligger 5 minutters gang fra hotellet.

 

03.03.2015:

20.15: Så er der endelig afgang fra Shanghai mod Taipei, og det bliver me stil. Jeg flyver med China Airways, og de har valgt en Boing747 Jumbojet til de ca 40 passagere og 38 stewadesser. Det betyder, at vi nærmest har en sæderække hver. Desværre bliver vi næsten en time forsinket, og da jeg lander i Taipei bliver jeg i første omagng vist til den forkerte terminal, så det tager noget tid, før jeg kan komme fra lufthavnen.

Turen i taxa tager ca en time, og da vi ankommer viser det sig, at taxaen ikke tager kreditkort, selvom det var aftalt før afgang. Heldigvis er der en ATM overfor hotellet, men kl er nu 23.45 og tålmodigheden er ikke så lang mere.

Jeg når lige at hente lidt mad på MacD og så er det i seng – men åbenbart ikke for at sove, så kl. 02.15 må jeg lige tage et afsnit mere med Anders Agger og AGF – det virker meget berolignede.

16.30: Min transport ankommer, og jeg bliver kørt i lufthavnen. Vi har sat 2 timer af til transport og 1,5 time til indcheckning mv, men det hele er klaret på under 1,5, så nu skal der slåes nogen timer ihjel i Shanghai lufthavn, som intet har at byde på. Dog tilbyder de wifi underholdning, hvor det næsten er umuligt at være på i mere end 5 minutter af gangen, ind man skal igennem en ny omstændelig login, men så går tiden da med noget. Aftensmaden består af Dumplings - hertil peanuts. 

Min døgnrytme er lidt ude a sync, og det kunne være any time på dagen. Tricket bliver vist ikke at sove i flyet til Taipei, og så få en god nats søvn der. 

13.30: Tilbage på kontoret til wrap up og næste skridt. Vi er stort set enige om planen, der dog  kommer til at trække lidt du på grund af diverse andre aktiviter, men alle har været tilfredse med dagene og udbyttet.

 

12.30: Tid til frokost, som vi får på en lille restaurant ved siden af kontoret. Restauranten er europærisk inspireret, så det fransk bacon tærte og en halv måge (kylling) med kartofler. 09.15: Lidt forsinket kommer vi igang med dagens møde. Der bliver talt meget om forecast, targets og mange andre gode ting, og der er et godt engagement fra min kinesiske kollegaer for projektet. Under mødet får jeg klaret lidt mail, der er tikket ind fra de andre lande i løbet af natten, så der er clean sheet. Desuden er jeg ved at forberede mig på næste destination – Taiwan, hvor jeg har en noget mere aktiv rolle i møderne.

6.45: Jeg vågner igen og er rimeligt frisk. Jeg får pakket kufferten og får lidt morgenmad inden vi går mod kontoret.

02.16: Jeg vågner (desværre) og kan ikke sove et par timer. Jeg finder et program med Anders Agger, som jeg dog falder i søvn til.

02.03.2015

20.15: Tid til betaling, hvilket viser sig ikke at väre helt nemt. Hele porteföljen af kreditkort bliver prövet af uden held, men heldigvis har vi lidt kontanter til at däkke den "store" regning paa

104 RMB -- DKK 112. Vi betaler RMB 150,00 og pröver at forklare i tale og skrift, at vi gerne vil have RMB 20,00 tilbage. Det bliver taget meget ilde op, og jeg tror de tänker, at idioterne kan jo ikke regne, saa vi faar RMB 46,00 tilbage. Vi diskutere lidt, om vi skal lade lidt drikkepenge ligge??
 
19.00: Vi finder en restaurant, som ser rimelig "neutral" ud - det behöver ikke väre for lokalt. Det viser dig sig nu at väre, for da vi träder indenfor og fär anvist et bord, ser vi faktisk kun lokale mennesker. Vi bliver dog enige om, at det er et godt tegn. 
 
Systemet er afkrydsning af retter paa en A4 med blyant, men vi vil godt lige bestille en öl först. Det viser sig dog ikke muligt, sä vi fär sat et par hurtige krydser ud for nogen forskellige retter. Da maden begynder at ankomme er vi dog ikke helt sikre paa, at det matcher vore krydser, men det smager helt fint, og ser ok ud. 
 
17.30: Alle mand er trätte, og vi bliver enige om, at vi har klaret nok for idag. Vi gaar tilbage til hotellet, hvor vi spörger Concergie, om steder at spise kinisisk. 
 
Det er han nu ikke särligt meddelsom omkring, men vi faar dog et bykort udleveret med et par krydser paa. 
 
12.40: Afgang fra hotetellet til kontoret, og vi faar startet vores workshop op. Vi skal igang med implementere en losning til analyse af salgsdata og salgssaktiviter, men vi har ikke haft helt styr paa, hvem der dukker op. Heldigvis viser det sig, at de stiller i absolut stärkeste opstilling, og vi har en rigtig god efermiddag, hvor eneste problem er, at vi ikke naar gennem hele agendaen. Det er jeg nu ikke saa bekymret for, at da vores konsulent bliver hele ugen, saa der er tid nok. 
 

07.55: Lander i Shanghai efter en fin tur. Jeg møder Mario i ankomsthallen, og vi finder bilen, der kører os til hotellet. Vejret et ok, så jeg tager en kort løbetur langs floden, med den imponerende skyline lige på den anden side af floden. Tilbage på hotellet gør jeg klar til at tage på kontoret. 

01.03.2015

16:30: Klokken viser 16.30 DK tid hvilket så er 23.30 Shanghai tid. Jeg har set en amerikansk film - Sirena -instrueret af Susanne Bier, hvor der er flere danske skuespillere med, og jeg synes det er rigtig fedt, at Danmark leverer film og også TV serier til den aller øverste hylde. 

Min sidemand i flyet snorker rigtig godt igennem så det bliver lidt spænende, om det kan blive til noget søvn. Når jeg lander i Shanghai skal jeg mødes med konsulenten, som jeg laver projektet med, og han har lige skrevet, at han er fint undervejs, så det er dejligt. Vi har efterhånden  lavet en del projekter sammen, og han er rigtig fin at samarbejde med - vi kender vores roller, og vi ved præcis, hvad vi hver især skal gøre i løbet af workshoppen. 01.03.2015: 

13.05: Klar til afgang fra Zurich mod Shanghai. Jeg når lige at ringe til min far, inden vi letter, og vi snakker lidt om, hvordan det går. Betina har skrevet, at de har bagt kage i formiddags, og nu er de på vej i Kino - en god måde at slutte vinterferien på.10:56 - ankommer til Zurich Lufthavn og får checket ind uden problemer. Flyet afgår fra Terminal E, så det tager lidt tid at komme frem med toget, men jeg har god tid. Første stop bliver Shanghai i Kina - en tur på ca 12 timer. Jeg skulle gerne få sovet lidt undervejs, da jeg tager fra lufthavnen via hotellet direkte til kontoret. 

 
 
9:40 - Basel SBB, hvor der er afgang med toget til Zurich Lufthavn. Hele banden er stået tidligt op for at følge mig på vej, og det er jeg meget glad for - det er aldrig så fedt at tage afsted om søndagen, men det sker heldigvis ikke så tit. 
 
26.02.2015: LJ er hjemme igen efter en kort tur til London. Der var arrangeret møde med nogen konsulenter, og om aftenen var jeg på Emirates stadion for at se Arsenal og Monaco spille Champions League. Monaco vandt 3-1, og det var en rigtig god kamp på et super fedt stadion. 
 
Jeg vil lige gøre lidt reklame, for det sted jeg boede i London. Stedet hedder Shoreditch, og er lille hotel, hvor der er tilknyttet et "House". Stedet danner i løbet af dagen en ramme for folk, som kommer og arbejder, holder små møder, og der afholdes forskellige workshops. Stedet er indrettet som en lounge med sofaborde, og der er opsat 5 bordtennis borde, som om dagen bruges til arbejdspladser men sidste på dagen spilles der bordtennis. Om aftenen bliver stedet til en bar, hvor der kan indtages gode drinks :)
 
 
 
19.02.2015: Turen går igen til Feldberg, og vejret er super godt. Rasmus får et par timer på skiskole - det går ok, men der er rigtig mange på holdet, så de er lidt overladt til sig selv, men han er godt tilfreds. 
 
 
 
 
18.02.2015: Efter at have sovet længe, går vi i gang med gipsmasker. Anna tør ikke rigtigt, så Rasmus springer til som den helt store gentleman og er den første der får lagt maske. Derefter tør Anna godt, Signe har ikke lyst. Nu venter vi så på de tørrer, så vi kan male dem.
 
 
 
Kagen til morgendagens skitur (igen til Feldberg) er bagt og ellers har den stået på slappe af dag, med nattøj indtil frokost, leg og bøger.
 
17.02.2015: Lars Jakob har ikke fri, så vi andre tager bussen ud og besøger ham på Actelion. Vi når også en tur ud og handle, ikke mindst gips til at lave masker af. Fastelavnsfesten i den danske club nærmer sig, og Anna mener, at hun skal være søvngænger, og dertil skal vi bruge en maske. 
 
16.02.2015:En tur i IKEA er ikke kun hård ved pengepungen, man er også nød til at planlægge en tur på affaldspladsen, så det står på programmet i dag! 
 
Rasmus er blevet inviteret op til James fra hans kindergarten, så ved 11-tiden følger vi piger ham derop og fortsætter videre til affaldspladsen og ud og spise tøsefrokost. Da vi henter Rasmus igen, har han haft en dejlig dag og har tilmed lært at spise pandekager (hollandske, for James' bedsteforældre fra Holland er på besøg). 
 
Rasmus' madvaner er ikke så uudholdelige mere, vi er vist nede på at han ikke spiser kartofler, rugbrød og ost. Betina har tit været meget frustreret over ham, mens Lars Jakob - som selv levede af frikadeller og leverpostej til han var 12 år – har taget det hele noget mere afslappet.
 
15.02.2015: Vi tager til Feldberg, igen! Det er så dejlig tæt på, ca. 1 times kørsel fra Basel. I dag har Rasmus besluttet, at han også vil prøve, og så er det bare med at springe på. Så mens Lars Jakob tager pigerne med op på pisterne, tager Betina Rasmus med ind i skiudlejningen. Der er som sædvanlig kaos, men det lykkes os at få udstyret i orden. Rasmus er stadig klar og motiveret (heldigvis) og efter at have trænet lidt for sig selv på de flade områder, tager han og Lars Jakob turen op med liften. De ser begge meget glade ud, da de kommer susende ned igen. Rasmus er klar igen!
 
 
 
 
Kajsa, Alex og Simon er også på Feldberg, og sidst på eftermiddagen beslutter Signe og Kajsa at de skal sove sammen hos os – den nye seng, med plads til to, skal jo indvies.
 
14.02.2015: i dag skal så sengen bygges. Anna leger med Juliette hele dagen og Signe skulle egentlig have leget med en veninde, men er blevet brændt lidt af, og i stedet går hun og Lars Jakob i gang med at samle seng – de er et godt team, de to! 
 
Signes gamle seng har Rasmus fået lov at få. Rasmus juniorseng er nu sat i kælderen (ikke fordi vi selv skal bruge den igen, men her står den til den bliver solgt!) og efter en oprydning og omrokering har vi nu fået styr på værelserne igen. 
 
13.02.2015: Det er den sidste skoledag inden 2 ugers vinterferie går i gang. Traditionen tro holder alle primarskoler incl kindergarten fasnachts-optog igennem Binningen. Vi er selvfølgelig på plads og ser først vores helt egen”kærlighedsekspert”, derefter vores ”Robot” og tilsidst vores lille ”Bio-gulerod”. Formiddagen slutter med the, fasnachtskuche og räpplischlacht (konfetti-kamp) på byens lille torv. Vejret er fantastisk og vi er klar til ferie! 
 
Vi har lovet Signe en ny seng, så her til aften går turen mod IKEA. Indkøb bliver kombineret med aftensmad og i morgen går det løs med at bygge sengen. Rasmus går meget op i det, og sammen med vaskebjørnen Mis, måler han alle møbler op.
 
 
 
 
 
 
10.02.2015: Signe fylder 11 år idag, og vi starter dagen med morgensang og gaver på sengen. Igår ankom morfar, og han er med til af fejre Signe. Til aften har Signe valgt, at vi skal på Vapiano og spise pizza

 

 

09.02.2015: Ugen begynder med at LJ er en tur i Paris for at arbejde. På vej hjem vender det brasilianske maveproblem desværre tilbage, så jeg må lige forbi Dr Oettli en tur. 

08.02.2015: Vejret er fint, så vi vil ud, så turen går i zoo, hvor de går tur med pingvinerne. Elefanthuset er under ombygning, så
elefanterne har malet sig i festlige farver og gemt sig rundt omkring. 
 
 
 
07.02.2015: Igår fejrede vi Signes fødselsdag for hendes klassekammerater. Der blev serveret Curry Ala Olsen, spillet Gæt og Grimasser, og bidt til bolle, og spist kage
 

 

Idag har Signe og LJ været på Feldberg for at stå på ski. Det blev til nogen gode ture i flot vejr, og vi mødte Mathias og Karsten deroppe, og vi havde en dejlig dag. 

05.02.2015: Prisen for turen til Brasilien har været dårlig mave i flere dage, og jeg (LJ) har faktisk holdt mig kaffefri i 7 dage!! Lørdag besøgte vi Rikke og Thomas i deres nye hus i Riehen, hvor ungerne havde en sjov dag med trampolin i den tømte swimmingpool i kælderen. LJ måtte desværre tilbringe et par timer på sofaen. Søndag var situationen ikke meget bedre, men vi mænd er jo "stærke", så vi trosede maverproblemer og kørte til Feldberg for at køre lidt på ski.

Mandag til onsdag var LJ afsted på IMD i Lausanne, hvor jeg har deltaget i en lederuddannelse. Det var 3 super spændende dage i dejlige omgivelser og et godt program. 

29.01.2015: Kompasset har  i denne uge peget på Brasilien - nærmere bestem Natal, og det er jo altid sjovt at lave lidt benchmark mod CH/DK standarden. 

 

Der var booket transport fra lufthavnen til hotellet - eneste mangel var, at chaufføren ikke havde fået besked om det, så der skulle lige SMS´s lidt før han dukkede op. Han viste sig at være barnebarn af Ayrton Senna, så det blev til en meget dynamisk tur gennem Natal.

Vel ankommet(i et stykke) til hotellet får jeg udleveret min nøgle, og går til mit værelse, som viser sig at være "vores" værelse, for der bor åbenbart allerede en gæst. Jeg forlader hurtigt værelset igen, og vores eventmanager bliver nu meget aktiv og overtager nu styringen, og han får klaret sagerne. Forklaringen på fejlen var, at mit gode danske navn Lars var blevet forvekslet med en, der hedder Jorge. Det kan jo ske.

På trods af den forskellige små start vanskeligheder har det være en rigtig fin uge (også arbejdsmæssigt), hvor vi fik afsluttet flere projekter, men også startet et par nye. Jeg havde blandt uddannelse af 20 sælger i deres nye BI værktøj - de fleste forstod kun portugisisk, og jeg talte engelsk, men efter en time var alle mand rigtig godt igang, og der var mange spædende diskussioner. 

Der var også indlagt lidt sociale aktiviteter og blandt andet så vi verdense største cashew træ, og vi var ude at køre Buggy i sandklitterne. Det blev også til tre løbeture på stranden tidligt om morgnen - ikke den værset måde at starte dagen på.

 

16.01.2015: Så slap katten ud af sækken - fastlåsnigen af Francen mod Euroen på 1,20 som har været iværksat siden 2011 blev igår ophævet af nationalbanken i Schweiz. Kursen steg straks ca 15%, og det er kortsigtet en fordel for os, da det nu er billigere at handle i Tyskland. Derimod kan det få konsekvenser for arbejdspladser i Schweiz, da det omvendt er blevet dyrere at købe vare i Schweiz. Det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske. 

 

 

 

Ellers har ugen budt på en dejlig forældresamtale med Annas klasselære, som gav en status på tingene. Anna klarer sig rigtig fint og eneste punkter til forbedring var lidt med uret, og så at hun gerne må markere sig lidt stærkere/højere i timerne - dog uden at råbe smiley Anna har også efterfølgende bekræftet, at selvfølglig kender hun klokken yes

LJ var en kort tur i London for LJ for at holde et møde med vores lokale kontor, om hvordan de bedre kan udnytte digetale løsninger.  

Eneste klage pt er, at vi ikke har noget sne - overhovedet. Skiene står ellers pakket og klar, men lige nu ville vandski være mere egnede. Vi håber, at der snart kommer - bare lidt.

09.01.2015: Den første uge efter juleferien er gået og alle mand er igang igen. LJ har lagt stille ud med en uge på kontoret, og han er igang med at søge en ny medarbejder. Imorgen vi besøg af en af LJ´s kollegaers, som flytter fra Sverige til Basel. De har et hold tvillinger på  6 år, så vi har tilbudt, at de kan komme forbi og høre lidt om livet som Skandinav i Basel.

 

Ellers bliver det  jo nok ugen, som vil blive husket for de triste begivenheder i Paris - Frankrig med drabene på en række mennesker - trist.

Rasmus  har været til fødselsdag hos en veninde fra kindergarten, og det medfører, at der igen skal sættes fælder op. Vi troede faktisk, at vi var igennem det, da nisserne nu er gået på ferien, men da en eller anden har stjålet hans sæbebobler, som han fik til fødselsdagen, så er der nu sat Gefängnis Stol op. Rasmus har desuden taget bjørneskinsvesten frem, så han er klar til kamp, og der  tegnes på planer for nye fælder. 

03.01.2015: Så går turen atter hjem efter en dejlig ferie i Danmark. Vi kører med toget fra Herning til København, hvor vi har et par timers ventetid i lufthavnen. Vi får en hotdog og slår tiden ihjel med at kigge på lidt butikker. 

 

02.01.2015: Årets første opdatering bliver skrevet i regn og blæst fra Snejbjerg. Nytårsaften blev fejret på Helstrupvej med Malene og Morten & co, og nu nyder vi den sidste dag i DK inden, vi imorgen rejser hjem. 

 

Punger har allerede været afsted for at gøre brug af udsalgs tilbuddende, og han er kommet hjem med et fodmassage agregat. Rasmus har testet det flere gange på flere forskellige programmer. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
You are here: Home Dagbog Dagbog 2015