Her er lidt praktiske oplysninger om vores hus

 

Her finder I lidt praktiske oplysninger om vores hus i Basel:

Huset ligger på Im Kugelfang 32, 4102 Binningen. Parkering kan ske foran vores garage. Vi har garagen længst til venstre, når du står foran huset.

Nøglen til hoveddøren virker også til postkassen. I må gerne tømme vores postkasse.

Nøglen og fjernbetjeningen til garagen ligger i bestikskuffen i køkkenet.

Nærmeste bus: I kan tage linie 34. Den går  ind til byen, hvor I kan stå af på Schifflände. Linie 34 finder I, hvis I går ud af hoveddøren og til venstre. Tag første vej på højre hånd, hvor I går ned for enden. Lige på den anden side af hovedvejen kan I se busstoppestedet, hvor bussen som kører ind mod byen stopper. Her kan I også købe billetter - men kun med schweiziske mønter eller schweiziske betalingskort. Det koster CHF 3,00 pr. voksen at køre ind til byen, 1 zone. Børn under 6 år er gratis. 6 turs klippekort koster 15 CHF.

Indkøb: I Migros eller Coop kan I købe det meste. Der findes et fint supermarked (Migros) på Hauptstrasse - I kører lige forbi med bussen.  I Migros kan I betale med betalingskort. Det er ikke alle steder, at de tager udenlandske (danske) betalingskort. 

I er velkomne til at bruge vaskemaskine og tørretumber i kælderen.

Der er mere fryserplads i kælderen.

I må gerne bruge vores cykler og cykeltrailer. Vores cykler finder I i garagen. Nøglerne ligger i bestikskuffen i køkkenet.

Grillen på terrassen er også til fri afbenyttelse. I Migros kan I købe nogle rigtig gode briketter.

Hvis det er varmt, så må I gerne vande blomsterne på terrassen.

Der bliver hentet affald hver tirsdag. I skal benytte de sorte poser, som ligger under vaksen. Poserne stiller I i den grønne container ved postkassen. Hver sæk skal forsynes med en mærkat, som ligger i køkkenskuffen ved skraldespanden. Tirsdag morgen skal poserne stilles ud til vejen, fx. lige ved lygtepælen.

Opvaskemaskinen: Tabs er i den lille skuffe ved siden af skraldespanden.

Øvrige rengøringsmidler er i kælderen eller i skabet i entreen. I kælderen er der også toiletpapir, pasta, konserves mv.

Der er trådløst Internet i huset.  Accespointet hedder G6, og i kan få koden af os. 

 

You are here: Home Informationer Praktiske oplysninger om vores hus