Kyllinge Curry ala Olsen (4 personer)

Denne ret har vi lavet ofte lavet, når vi har gæster på besøg. Retten er nem at gå til,  og den kan reguleres i smag alt efter om du er til stærk eller knap så stærk mad.

Ingredienser:

500 kyllingebryst eller filet

1 rød peberfrugt

1 løg

200 ml kokosmælk

2 fed knust hvidløg

1 chillipeber

2 tsk. karry

2 spsk. fiskesovs

2 spsk. karrypasta

salt

Olie

Fremgangsmåde:

Skær kyllingen i mundrette stykker og snit løg. Vend det snittede løg i olien og pres hvidløget i. Brænd karryen og steg kyllingestykkerne sammen løgnene.

Tilsæt kokosmælk, karrypasta og fiskesovsen og lad det simre. Tilsæt den udskårne peberfrugt i passende stykker og chillien.

Server med løse ris og salat eller groft brød

 

 

Find flere lækre opskrifter her

 

20151025_002
20151025_001
20151221_001
20151025_003
20151219_001
20140819_002
20170110_Harry_Potter_Suppe
20150904_003
20160423_004
20150102_004
20141125_002
20160423_002
20141102_002
20160103_001
20160520_002
20150102_003
20150831_009
Kartoffel__Muffin_2
20151001_001
20150905_002
20140819_001
20180304_Tomatsuppe
20160520_001
20160103_004
20150107_002
20150119_006
20160924_001
20170106_Harry_Potter
20150119_003
20160103_003
20160815_002
20140911_001
Fried Rice_1
20150831_012
20160303_002
20141206_001
20160221_001
Buddah Kartoffel 2
20141125_003
20141024_002
20151105_003
20160303_001
Fried Rice_2
20160803_001
20150119_002
Buddah Kartoffel_1
20160423_003
20151105_002
20141118_01
20141230_001
20170102_Risret2
20150119_001
20141102_001
20160229_001
20151121_001
Pasta_All_In
20141230_002
20160103_002
20150119_004
20150107_003
Kartoffel_Muffin_1
20151001_003
20160423_001
20140529_001
20160229_002
20160103_005
20160924_002
20151105_001
20170102_Risret1
20160221_002
20150831_011
20140911_002
20150831_010
20151001_002
20160924_003
20150111_002

You are here: Home Mad Opskrifter Varme retter Curry ala Olsen