Lun Kyllinge fajita salat
Opskriften er til 2 personer
Ingredienser:
2 røde eller gule peberfrugter
1 løg
1 kyllingebryst
1 tsk fuld salt
1 tsk fuld peber
1 tsk chillipulver
2 fed hvidløg
1/2 salat hoved
1 avocado
Marinade:
3 spk olivenolie
saften fra 1/2 citron eller lime
1 tsk brun farin
1 tsk chilliflager
1 tsk salt
Fremgangsmåde:
Peberen og løget snittes og brunes på panden i ca 5 minutter sammen med kyllingebrystet. Tilsæt salt, peber, chillipulver og hvidløg og peber. Kyllingebrystet vendes og steges yderligere 5 minutter. Grøntsagerne vendes undervejs.
Salat og advocado snittes og lægges i en skål. Kyllingen skæres i strimler og lægges i skålen sammen med de stegte peberfrugter.
Marinaden blandes og hældes over salaten.