Lun Kyllinge fajita salat

 

Opskriften er til 2 personer

Ingredienser:

2 røde eller gule peberfrugter
1 løg
1 kyllingebryst
1 tsk fuld salt
1 tsk fuld peber
1 tsk chillipulver
2 fed hvidløg
 
1/2 salat hoved
1 avocado
 
Marinade:
3 spk  olivenolie
saften fra 1/2 citron eller lime
1 tsk  brun farin
1 tsk chilliflager
1 tsk  salt

Fremgangsmåde:

Peberen og løget snittes  og brunes på panden i ca 5 minutter sammen med kyllingebrystet. Tilsæt salt, peber, chillipulver og hvidløg og peber. Kyllingebrystet vendes og steges yderligere 5 minutter. Grøntsagerne vendes undervejs.
 
Salat og advocado snittes og lægges i en skål. Kyllingen skæres i strimler og lægges i skålen sammen med de stegte peberfrugter.
 
Marinaden blandes og hældes over salaten.
 

20141102_001
20151025_001
Pasta_All_In
20141230_002
20160520_002
20141102_002
20160815_002
20150831_009
20141206_001
20160423_001
20140529_001
20151025_002
20160423_002
20151105_002
20151105_001
20180304_Tomatsuppe
20160221_002
20160924_003
20141125_002
20160103_003
20150904_003
20140819_002
20170110_Harry_Potter_Suppe
rundstykker_2
20141230_001
20160103_005
20150905_002
20160103_002
20170106_Harry_Potter
rundstykker_4
20160221_001
20150107_003
Fried Rice_1
20151001_001
20141024_002
20150831_011
20140819_001
20141118_01
20150119_001
20150831_012
20150119_006
20170102_Risret1
20160423_003
20151219_001
Buddah Kartoffel 2
Fastelavnsboller
20160803_001
20150102_004
20160303_001
20160924_002
20150102_003
Fried Rice_2
20150119_002
20151105_003
20170102_Risret2
20160303_002
rundstykker_3
20150119_003
20140911_002
20160103_004
20160423_004
Buddah Kartoffel_1
20141125_003
20151001_002
20151221_001
rundstykker_1
20150111_002
20150831_010
20160924_001
20150107_002
20160103_001
20151121_001
20151001_003
20160520_001
20160229_002
20160229_001
20140911_001
Kartoffel_Muffin_1
20151025_003
Kartoffel__Muffin_2
20150119_004

 
 
 
 
Generated button
 
 
 
 
You are here: Home Mad Opskrifter Varme retter Lun Kyllinge fajita salat