Spicy Tomatsuppe

 

   

Ingredienser:

1 løg

1 fed hvidløg

3 spk olivenolie

1 spk tomatpure

1 spk mel

2 spk karrypulver

850 ml dåsetomat

400 ml grøntsagsbullion

1 citron

6 stængler timian

Salt og peber

1 spk honning

100 g friskost eller creme fraise

Tilberedning:

Løg og hvidløg snittes fint og simrer let i 1 spk fuld olie i ca. 3 minutter - må ikke blive brunt. Tilsæt tomatpure, mel og karrypulver og lad det simre videre mens der røres i gryden. 

Dåsetomater og bullion tilsættes og koger svagt i ca 15 minutter. Herefter purreres suppen og der kan evt tilsættes lidt creme fraise. Tilsæt salt, peber og honning.

Vask citronen og riv skallen - snit timianen fint og rør det sammen med 2 spk olie til en dressing. 

 

 

rundstykker_1
20151105_002
20160229_001
Fried Rice_2
20150119_003
20160423_004
20141024_002
20150831_012
20150107_002
20151105_001
20150831_010
20170110_Harry_Potter_Suppe
20141102_002
20160423_003
20160815_002
20141102_001
Kartoffel__Muffin_2
20151219_001
rundstykker_3
20160103_001
20150102_004
Buddah Kartoffel 2
Kartoffel_Muffin_1
20151105_003
20150904_003
20170102_Risret1
20141125_003
20160103_003
20160803_001
Fried Rice_1
20150831_011
Pasta_All_In
20160221_001
20150107_003
20160303_002
20170106_Harry_Potter
20150119_004
20140911_001
20151025_001
20151025_002
20180304_Tomatsuppe
20150119_001
20150119_006
20160924_002
20140529_001
Fastelavnsboller
20141230_001
20151001_001
20160924_003
Buddah Kartoffel_1
20150102_003
20160924_001
20160303_001
20160103_005
20160423_001
20160520_002
rundstykker_4
20160229_002
20140819_002
20150831_009
20150111_002
20150119_002
20170102_Risret2
20151025_003
20141206_001
20150905_002
20141125_002
20151001_003
20151001_002
20151221_001
20140819_001
20151121_001
20140911_002
20160221_002
rundstykker_2
20160520_001
20141230_002
20160423_002
20141118_01
20160103_002
20160103_004

  

 

You are here: Home Mad Opskrifter Varme retter Spicy Tomatsuppe