Pestosnegle med parmasan

Ingredienser:

 

60 g smør

2 dl mælk

30 g gær

1 æg

1 tsk sukker

1 tsk salt

500 g mel

oregano

Fyldet er grøn pesto og frisk revet parmasanost

 

Fremgangsmåde:

Smelt smørret ved svag varme i en lille gryde. Tag gryden fra varmen, og tilsæt mælk. Hæld blandingen over i en stor skål, og lad den køle af, til den er lun.

Smuldr gæren i den lune smørblanding, og rør rundt, til den er opløst. Tilsæt æg, sukker, salt og oregano. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen, og ælt godt, til dejen er blød og smidig.

Lad dejen hæve i skålen ved stuetemperatur i 1 time; skålen skal være tildækket.

Vend dejen ud på et let meldrysset bord, og rul den ud med en kagerulle til en stor firkant, der måler ca. 45 x 30 cm. Smør pesto ud på dejen i et tyndt og jævnt lag. Drys hele overfladen med fintrevet parmesan.

Rul dejen sammen på den lange led som en roulade. Skær den ud i skiver i en passende størrelse.

Beklæd springformen med bagepapir, og fordel pestosneglene i formen med lidt afstand imellem. Dæk formen med et rent viskestykke, og lad sneglene efterhæve i 45 minutter. Tænd ovnen på 200°. Pensl pestosneglene med sammenpisket æg, og bag dem i den forvarmede ovn i 10 minutter. Skru herefter ovntemperaturen ned til 180°, og bag pestosneglene i yderligere ca 15 minutter, til de er gennembagte.

Find flere lækre opskrifter her

20160423_004
20150102_003
Fried Rice_2
20170102_Risret2
Pasta_All_In
20140911_002
20141102_002
20150119_001
Buddah Kartoffel_1
20150107_003
20160520_002
20141230_001
20150102_004
20160103_001
20160103_002
rundstykker_2
20141230_002
20160924_002
Fastelavnsboller
Fried Rice_1
20140819_002
rundstykker_4
20160423_001
Kartoffel__Muffin_2
20140911_001
20170102_Risret1
20160303_001
20150119_006
20151001_003
20170106_Harry_Potter
20150904_003
20160815_002
20141024_002
rundstykker_3
20151105_001
20141206_001
20151105_003
20160423_002
20141118_01
20160924_003
20160423_003
Kartoffel_Muffin_1
20170110_Harry_Potter_Suppe
Buddah Kartoffel 2
20150107_002
20160103_005
20150831_009
20150831_010
20150831_012
20150119_003
20140529_001
20150831_011
20160924_001
20141125_002
20160103_004
20160303_002
20151025_001
20151001_001
20140819_001
20151121_001
20160803_001
20150111_002
rundstykker_1
20160520_001
20151025_003
20151105_002
20160229_001
20141102_001
20160103_003
20160221_001
20150905_002
20151025_002
20150119_002
20151001_002
20160221_002
20141125_003
20150119_004
20151219_001
20160229_002
20180304_Tomatsuppe
20151221_001

You are here: Home Mad Opskrifter Kager og Brød Pesto snegle med parmasan