Nemme og sunde knækbrød

Bag dit eget knækbrød. De er sunde og gode om morgnen, og er også lækre som snack i løbet af dagen. 

Ingredienser:

200 g hvedemel

1 1/4 dl olie

2 dl vand

50 g havregryn

50 g græskarkerner

50 g hørfrø

50 g solsikkekerner

50 g sesamfrø

2 tsk bagepulver

1 1/2 tsk salt

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader.

Bland alle ingredienser godt sammen i en skål. Del dejen i 2 dele og rul den ud så tyndt som muligt. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir.

Opskriften passer til 2 bageplader.

Knækbrødet skal have ca 20 minutter i den varme ovn. 

 

Und auf Deutsch:

200 g Weissenmehl

1 1/4 dl. Öl

ca. 2 dl. Wasser

50 g. Haferflocken

50 g. Kürbiskernen

50 g. Leinsamen

50 g. Sonnenblumenkernen

50 g. Sesamkernen

1 TL Backpulver

1 1/2 TL Salz

Misch alle Zutaten in eine Schüssel. Teil den Teig in 2 Teile auf, und roll jeden Teil flach zwischen 2 Backblechpapiren. Eine Hälfte passt etwa in ein Backblech. Ewtl mit Wasser pinseln und mit Mohn überstreuen.

Backzeit 20-25 Minuten, mitte in dem 200 Grad (Umluft 180 Grad) vorgeheisster Backofen.

Wenn es abgekült ist, kann man es in Stücke brechen. Oder vor dem Backen kann man den Rohteig mit einem Messer in Stücke schneiden.

Find flere lækre opskrifter her

You are here: Home Mad Opskrifter Kager og Brød Betinas knækbrød