Hjemmelavet Bearnaise sauce feat. Lasse

 

   

Ingredienser:

200 g smør

4 ægge blommer

2-3 tsk bearnaise essens

Estragon

Salt og peber

Smelt smøret langsomt - det må ikke blive for varmt for så skiller sovsen. Æggeblommer deles fra hviderne, og hældes en en skål. Pisk æggeblommer sammen med en stavblender og tilsæt langsomt smøret. Det må ikke blive for varmt, så det kan evt køles med en isterning. 

Tilsæt bernarise essens og masser af estragon.

Hæld saucen i en gryde, hvor den holdes varm - tilsæt salt og peber.

 

 

20140529_001
20151001_002
20151001_003
20141206_001
20141125_003
20150119_002
20151105_001
20160423_001
20150831_011
20151219_001
20160520_002
20160423_002
20150119_006
20150107_002
20160520_001
20160423_003
20151121_001
20160103_003
Kartoffel_Muffin_1
20160103_004
Fried Rice_2
20150831_009
20150102_004
20160815_002
20170106_Harry_Potter
20151025_001
20151025_002
20180304_Tomatsuppe
20160221_001
20141102_001
Buddah Kartoffel 2
20150119_004
20150119_001
20160303_001
20160924_001
20151105_003
Kartoffel__Muffin_2
20140819_002
20170102_Risret2
20160423_004
20150102_003
20140911_001
20160103_002
20150107_003
20150831_012
Fried Rice_1
20151001_001
20170102_Risret1
20160229_001
20160303_002
20150831_010
20160229_002
20150905_002
20141118_01
Buddah Kartoffel_1
Pasta_All_In
20160103_005
20151221_001
20160803_001
20141230_001
20141125_002
20151025_003
20160924_003
20140911_002
20160103_001
20150111_002
20141102_002
20170110_Harry_Potter_Suppe
20141024_002
20160924_002
20140819_001
20151105_002
20160221_002
20150904_003
20150119_003
20141230_002

  

 

You are here: Home Mad Opskrifter Varme retter Hjemmelavet Bearnaise sauce feat. Lasse