Kyllingesalat med Avocado og yoghurtdressing

 

En lækker kyllingesalat - kan bruges til frokost og aftensmad

Opskriften er til 2 personer

Ingredienser:

2 kyllingebryster filetter

2 spsk olie

2 modne avocadoer

1 forårsløg

1 hjertesalat

200 g babyspinat

300 g ærter

Basilikum

Ærsteskud

Parmasanost

Dressingen:

2 dl græsk yoguhrt

Timian

Basilikum

Saften fra 1 lime

Olivienolie

 

Fremgangsmåde:

 

Tænd ovnen på 200 grader. Pensl kyllingefillterne med olie og krydr med salt og peber. Læg kyllingefiletterne i et fad og steg dem i ovnen i ca 25 minutter.

Lad kyllingen afkøle lidt og skær bryststykkerne i skiver.

Tag kødet ud af avocadoen og skær det i skiver. Snit forårsløget, hjertesalaten og spinaten og anret det i en skål og anret kyllingen ovenpå.

Til dressingen hakkes alle ingredienser fint og blandes med yoghurten og olie i en skål.

 Pynt med ærteskud og revet parmasanost og server evt med nybagt brød.

20141206_001
20141102_002
20141230_002
20151121_001
20141230_001
20150831_011
20150831_012
20170110_Harry_Potter_Suppe
20160221_001
20150905_002
20160229_001
20160103_002
20141125_002
20151001_001
Kartoffel__Muffin_2
20140819_001
20141024_002
20150119_006
20150119_001
20151025_001
20160303_002
20160221_002
20170102_Risret2
20151025_002
20150111_002
20160103_003
20170106_Harry_Potter
Kartoffel_Muffin_1
20140911_001
20150831_009
20150107_002
20150119_004
20160103_001
Fried Rice_2
20140911_002
20150119_002
20151105_002
20160924_001
20180304_Tomatsuppe
20151001_002
20160924_002
20160303_001
20150119_003
Pasta_All_In
20150102_003
20151025_003
20150107_003
20160924_003
20160803_001
20160423_002
20150102_004
20160520_002
Buddah Kartoffel 2
20160103_005
20160815_002
20151001_003
20150831_010
20160423_004
20170102_Risret1
20141118_01
20150904_003
20160103_004
20140529_001
20160423_001
20151105_001
20160229_002
20151221_001
20160423_003
20151105_003
20160520_001
20141102_001
20151219_001
20141125_003
Buddah Kartoffel_1
20140819_002
Fried Rice_1

 
You are here: Home Mad Opskrifter Varme retter Kyllingesalat med Avocado og yoghurtdressing