Grøntsags Couscous i stegeso

Det hænder ofte, at vi finder stegesoen frem og laver forskellige simreretter. Denne ret er med couscous og grøntsager, men der kan sagtens tilsættes kød.

Opskriften er til 4 personer

Ingredienser:

5 gulerødder
1 squash
2 tomater
1 rød peberfrugt
1 løg
3 fed hvidløg
Basilikum
Timian
Olie
Salt 
Peber
5 dl grøntsagsboulion
2 dl hvidvin
2 dl couscous
 
Fremgangsmåde:
 
Grøntsagerne vaskes og skæres i passende stykker. De lægges i stegesoen og couscous og boullion og hvidvinen hældes over. 
 
Stegesoen sættes i ovnen i ca en time ved 150  grader
 
Som alternativ serverede vi retten i pandekager tilsat yougurt og lidt panerede kyllingestykker. 
 
 
 
 
You are here: Home Mad Opskrifter Varme retter Grøntsags Couscous i stegeso