Kartoffel Tortilla med Chorizo

 

   

Ingredienser:

400 g kartofler

2 fed hvidløg

1 løg

Lidt olivenolie

Paprika

6 æg

1 1/2 dl mælk

Salt og peber

200 g chorizopølse

Lidt hakket persille

 

 

..

Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kog dem i saltet vand til de er næsten møre.

Hak løg og hvidløg og svits det i olien med paprika. Tilsæt kartoflerne, salt og peber og lad det hele svitse et par minutter. Kom herefter kartofler og løg i et ildfast fad. 

Pisk mælk og æg og fordel massen over kartoflerne. 

Sæt fadet i den forvarmede ovn (180 grader) i ca. 30 minutter.

Skær chorizoen i skiver og rist den på panden. 

Pynt tortillaen med den ristede chorizo og persille og server med brød og salat.

 

 

 

 
..

 

 

You are here: Home Mad Opskrifter Varme retter Kartoffel Tortilla med Chorizo