Jambalaya - lækker ret med kylling, rejer og ris

Ingredienser:

300 g kyllingfilet eller bryst

2 gulerødder

2 fed hvidløg

2 stk. peberfrugt

2 tsk. rapsolie

1 løg

2 tsk. cajun blandingskrydderi

1 citron

100 g hel Chorizopølse

salt og peber

200 g rejer

1 ds. flået tomat

4 dl hønsebouillon/suppe

3 dl brune ris

 

Fremgangsmåde:

Brun kyllingestykkerne i olie i en stor gryde krydr med salt og peber. Del hver kyllingefilet i mindre stykker

Skær løg og peberfrugt i små tern

Grøntsager og pølse kommes i gryden, hvor det svitses let sammen med kyllingen

Skær pølse og gulerødder i skiver

Tilsæt presset hvidløg, Cajun krydderi og hæld flåede tomater, hønsebouillon og til sidst de ukogte ris

Spæd evt. med lidt mere bouillon/suppe så det lige dækker

Lad retten simre i ca. 25 minutter

Tilsæt rejerne og lad retten simre videre ca. 10 min til risene er kogte

Smag til med salt og peber

 

..