Jambalaya - lækker ret med kylling, rejer og ris
Ingredienser:300 g kyllingfilet eller bryst 2 gulerødder 2 fed hvidløg 2 stk. peberfrugt 2 tsk. rapsolie 1 løg 2 tsk. cajun blandingskrydderi 1 citron 100 g hel Chorizopølse salt og peber 200 g rejer 1 ds. flået tomat 4 dl hønsebouillon/suppe 3 dl brune ris
|
|
Fremgangsmåde:Brun kyllingestykkerne i olie i en stor gryde krydr med salt og peber. Del hver kyllingefilet i mindre stykker Skær løg og peberfrugt i små tern Grøntsager og pølse kommes i gryden, hvor det svitses let sammen med kyllingen Skær pølse og gulerødder i skiver Tilsæt presset hvidløg, Cajun krydderi og hæld flåede tomater, hønsebouillon og til sidst de ukogte ris Spæd evt. med lidt mere bouillon/suppe så det lige dækker Lad retten simre i ca. 25 minutter Tilsæt rejerne og lad retten simre videre ca. 10 min til risene er kogte Smag til med salt og peber
|
..
|